Laadpaal installeren

Laadpaal laten installeren?

Als u in het bezit bent van een elektrische auto, is het praktisch om een eigen laadpaal thuis te hebben. Zo hoeft u niet naar een laadpunt te gaan en vervolgens door weer en wind terug om uw auto weer op te halen als deze opgeladen is. Dit is vooral onhandig als u de kinderen naar school moet brengen want dan moet u ze meenemen of thuis laten terwijl u de auto moet halen.

Wilt u van deze probleem af? Dan is het aan te raden de laadpaal bij u thuis door een erkende installateur te laten installeren. Wilt u een laadpaal thuis hebben, dan dient u over eigen terrein, een tuin, garage of oprit te beschikken.

Heeft u dat niet, dan kunt u altijd een laadpaal op een openbare parkeerplaats bij uw gemeente aanvragen. Dat houdt in dat u geen recht heeft op de parkeerplaats, die blijft voor iedereen die een elektrische auto heeft, beschikbaar wat betekent dat wie het eerste er is, geluk heeft.

Heeft u een elektrische auto en zit u met het laadprobleem? Neem dan gerust contact met ons op.

ELEKTROTECHNIEK NEDERLAND is een landelijk erkende installateur met ruime ervaring in het plaatsen van laadpalen. Wij komen altijd met een passende oplossing.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht

Bel ons

0652627562

CONTACT

Jeltje de Bosch Kemperpad 10, 2331 NA Leiden

0652627562

info@elektrotechnieknederland.nl

FOLLOW US