Intercom installaties

Intercom laten installeren?

Wanneer u in een flat of appartement woont, is het normaal dat uw gasten bij de entree of buitendeur bij u aanbellen. Vervolgens kunt u uw bezoekers via de intercominstallatie te woord staan en met de ingebouwde camera zien wie voor de deur staat.

Het is belangrijk om een geschikt intercomsysteem voor uw wooncomplex te vinden. Wat u mooi en goed vindt, vindt de ander niet. Daarom is het belangrijk om samen met de andere bewoners tot een goede oplossing te komen waar iedereen tevreden over is. Dit gebeurt meestal samen met de verhuurder of vereniging van eigenaren VVE.

Bent u een verhuurder van appartementen of voorzitter van een Vereniging van Eigenaren (VvE)? Laat u dan door ons adviseren en wij zullen met een efficiënt intercomsysteem komen waarmee u al uw huurders optimaal kunt bedienen. Onze intercomsystemen kunt u later ook gemakkelijk uitbreiden naar meerder gebruikers.

Met een goed en modern intercomsysteem houdt u de inbrekers buiten de deur.

Wij kunnen ook camera’s in de galerij installeren om de vast te leggen wat er gebeurt en eventueel daders te achterhalen. Zie voor onze camerasystemen ‘Diensten’.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht

Bel ons

0652627562

CONTACT

Jeltje de Bosch Kemperpad 10, 2331 NA Leiden

0652627562

info@elektrotechnieknederland.nl

FOLLOW US