Inspecties

Wij inspecteren uw elektrische installaties!

Het doel van inspectie is bepalen of een elektrische installatie voldoet aan de technische voorschriften en veiligheidsvoorschriften zoals omschreven in de van toepassing zijnde normen. Elektrische installaties moeten met een passende regelmaat worden geïnspecteerd. Het doel van regelmatige inspecties is gebreken te ontdekken die een veilig gebruik kunnen belemmeren, of  dodelijke ongelukken kunnen veroorzaken. De meeste branden worden door een gebrek aan onderhoud of inspectie van de elektrotechnische installaties veroorzaakt.

De inspectie houdt in dat de elektrotechnische installatie visueel wordt geïnspecteerd en onderworpen aan verschillende metingen en beproevingen. Zo bent u verzekerd van een veilige installatie en een veilige basis voor uw dierbaren.

 

ELEKTROTECHNIEK NEDERLAND is een landelijk erkende inspectiebedrijf. Gebreken en metingen worden gedetailleerd omschreven in het inspectierapport die u van ons ontvangt na de inspectie. Uiteraard kunnen wij in overleg de nodige reparaties voor u uitvoeren. Heeft u een huis, een appartement of een bedrijfspand gekocht? Heeft u de indruk dat uw oude woning, appartement of bedrijfspand niet meer aan de eisen voldoet? Bel ons, dan komen wij graag langs voor een volledige inspectie en indien nodig kunnen wij de reparaties uitvoeren.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht

Bel ons

0652627562

CONTACT

Jeltje de Bosch Kemperpad 10, 2331 NA Leiden

0652627562

info@elektrotechnieknederland.nl

FOLLOW US