Elektrotechniek

Elektrische installaties

Elektrische installaties zijn niet meer weg te denken uit een woning, woonboot, woonwagen, of een bedrijfspand. Of het nu gaat om een uitbreiding of compleet nieuwe installatie, een verouderde meterkast of een installatie met oude bedrading die aan vervanging toe is, een stopcontact of de installatie van een nieuwe keuken of uitbouw of het verlagen van de wandcontactdozen in de woonkamer: ELEKTROTECHNIEK NEDERLAND heeft alle middelen en gereedschappen om dat te realiseren en uiteraard doen wij dat volgens de voorschriften NEN1010 en NEN 3140.

Wist u dat de meeste storingen in een woning ontstaan in de installatie in de tuin? Dit komt doordat veel mensen geen geschikte kabels gebruiken die tegen grondverzakingen kunnen. Wat we ook veel tegenkomen, is dat storingen zijn ontstaan doordat lasdozen in de grond liggen met een plastic zak eromheen: die zijn nooit waterdicht.

Wilt u een storingsvrije tuininstallatie?  Bel ons gerust en wij komen kosteloos langs voor een passend advies.

Bij tuininstallaties sluiten wij altijd gelijk de tuin en de schuur op een aparte aardlekautomaat aan. Zo heeft u geen problemen in uw woning bij een storing. Want stelt u zich voor, u gaat op vakantie en in de tussentijd is er buiten een storing geweest. Dan kan het gebeuren dat u thuiskomst en al uw vriezers zijn ontdooid. Bij onze aanpak valt alleen buiten de automaat uit terwijl alles in uw huis gewoon in bedrijf blijft.

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht

Bel ons

0652627562

CONTACT

Jeltje de Bosch Kemperpad 10, 2331 NA Leiden

0652627562

info@elektrotechnieknederland.nl

FOLLOW US