Alarminstallaties

Alarm laten installeren?

Een woninginbraak is voor bewoners een ingrijpende gebeurtenis en een grote inbeuk op de persoonlijke levenssfeer. Het tegengaan van woninginbraken heeft daarom een hoge prioriteit.

Ons alarmsysteem biedt u maximale beveiliging en veiligheidscontrole zowel vanuit uw stoel thuis als vanuit iedere andere plek ter wereld.

Onze alarmsystemen kunnen ook rook en koolmonoxide detecteren dus u bent niet alleen tegen inbraak beveiligd maar ook tegen brand en koolmonoxidevergiftiging

Met de deur- en raammageneten kun je de ramen en deuren beveiligen wanneer u weg bent, maar ook als u thuis bent. U kunt het alarmsysteem ook deels inschakelen als u ’s avonds thuis bent. U bent dan beveiligd en kunt vrij door het huis bewegen.

Overal ter wereld kunt u uw alarm in-en uitschakelen en nagaan wie naar binnen en buiten gaat. Ook kunt u lampen en andere elektrische apparaten in- en uitschakelen met uw mobiele telefoon, computer of tablet via onze alarmapp.

Al onze alarmsystemen hebben een BORG-certificering. Dat betekent dat u tot 15% korting op uw inboedelverzekering krijgt. Neem hiervoor contact op met uw verzekeraar.

Bescherm uw eigendommen en geef uw dierbaren een veilig gevoel met ons professionele alarmsysteem.

Wilt u meer weten over wat de Texecom connect u te bieden heeft,  klik dan op de onderstaande link.

App Store
Google Play Store

Texecom Handleiding

Geïnteresseerd?

Stuur ons een bericht

Bel ons

0652627562

CONTACT

Jeltje de Bosch Kemperpad 10, 2331 NA Leiden

0652627562

info@elektrotechnieknederland.nl

FOLLOW US