Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn de Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 1992 (ALIB 1992) van toepassing.

Bent u Consument als opdrachtgever, dan zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten 2016 (AVIC 2016).

Beide algemene voorwaarden liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek direct kosteloos toegezonden. U kunt deze ook downloaden door op onderstaande links te klikken.

Gedragscode

Een hoogwaardige installateur beschikt over voldoende vakbekwaamheid, werkt volgens de normen en respecteert de wensen van de klant. Dat is de kwaliteit van een installateur aangesloten bij UNETO-VNI.

Met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI bent u als consument verzekerd van des­kundig advies. Daarnaast weten de installateurs van ELEKTROTECHNIEK NEDERLAND hoe ze met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen. Bovendien kunnen wij zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan. Onze medewerkers hebben dan ook een stevige vakoplei­ding achter de rug, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werken volgens de nieuwste normen en richtlijnen. Daarnaast zijn ze klantgericht en bieden ze graag een goede service.

Daarvoor heeft UNETO-VNI de Gedragscode UNETO-VNI Installatie Consumentenmarkt 2011 in het leven geroepen. Op deze manier kan onderscheid worden gemaakt tussen de kwaliteit van de UNETO-VNI-installateur en een niet-erkende installateur.

Om onze klanten een veilig gevoel te geven hebben van al onze medewerkers Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Die liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden.

CONTACT

Jeltje de Bosch Kemperpad 10, 2331 NA Leiden

0652627562

info@elektrotechnieknederland.nl

FOLLOW US